Juventus lagano do četvrtfinala, Pjanić bez nastupa protiv Udinesea

Stara dama slavila sa 4:0

Juventus lagano do četvrtfinala, Pjanić bez nastupa protiv Udinesea

E. Čaušević

Juventus je večeras bez problema pobijedio Udinese na svom terenu u meču osmine finala Kupa Italije.

Juventus se očekivano plasirao u četvrtfinale ovog takmičenja, a večeras je pred svojim navijačima slavio protiv Udinesea s ubjedljivh 4:0. Maurizio Sarri je iskoristio šansu da odmori neke od prvotimaca što je bio dobar potez.

Stara dama povela je već u 16. minuti kada je Dybala uposlio Higuaina koji pogađa za 1:0. Do drugog gola domaći su došli samo deset minuta kasnije kada je Dybala pogodio iz penala.

Dybala je u centru pažnje ponovo bio u 57. minuti. Ovaj put Higuain je bio asistent dok je Dybala sjajno pogodio za 3:0. Domaći su posao završili u 61. minuti golom Douglasa Coste iz penala za konačnih 4:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovaj meč odgledao je s klupe za rezervne igrače, dok Cristiano Ronaldo uopšte nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu.

Juventus u četvrtfinalu igraju protiv boljeg iz sutrašnjeg okršaja Rome i Parme.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi