20

Komentari (20)

Iziksaudvicu
Nek se odbrana Lacija zapita kakva je, kad Morata vodi završnu riječ..
Kenotala
To je radio i odbranama Reala i Bayerna, ostale ekipe da ne pominjem...svi su losi ili je on jednostavno dobar igrac?
user1599499530
Ljudi ja sam navijac Juventusa preko 20 godina.Dali mi moze neko rec zasto ovaj pirlo forsira ovog kulusevki ,covjek nije dao gola 3 mjeseca a 80% meceva je u prvoj postavi dali ga hoce prodat il sta stvarno mi nije jasno covjek nema veze s vezom....i jos zasto ubacuje bonucija 10 min prije kraja kod dva gola razlike covjek povreden rizikuje da obnovi povredu pred duel s portom zasto kiezu vadi non stop covjek se bori gine na terenu i jos toga imam dosta za rec ,al ne moze sve stat u jedan komentar kako bih rekao da je pirlo promasaj za juventus 100%.
srcerukelopata
Babuka1
Samo eto da kazem za Kulusevskog nesto. Mogunda razumijem tvoj stav donekle, ali koga da stavi da igra kad je pola ekipe u bolnici?
user1599499530
Ja kazem da covjek igra 3 mjeseca bez gola dobija prednost ispred morate kupi napadaca ne trpi ovo smece u ekipi
Juventini
Zato sto je kao trokrilni orman Valhda ga zato ubacuje redovno!!!
Kenotala
Morata nije 100% spreman, ima zdravstvenih problema vec duzi period...obzirom da je pola ekipe out, Kulusevski je prakticno jedina opcija za tu poziciju nekog napadaca uz Ronalda. Igra jer je jedini zdrav i 100% spreman a ne zbog forme u kojoj je trenutno. Ti kazes da je Prilo promasaj jer nije imao vise od pola ekipe na raspolaganju, sto zbog korone sto zbog povreda. Bernardeschi, Kulusevski i Szceszny su bila na rasplaganju...svi ostali su bili out u odredjenom trenutku(vise njih u isto vrijeme).
user1599499530
Morata nije spreman dao covjek dva gola, cuadrado nije spreman po meni najbolji igrac juventusa bonuci nije spreman al se rizikije sa njim bezveze ,zasto kiesu mijenja non stop.zasto veronu nemogu pobjedit zasto bernandeski igra lijevo kad je uvjek bio desno krilo zasto artur ne igra cesce kad je jedini kompletan vezni igrac .juventusu su povredena 2-3 kljucna igraca ne kazem al na to se mora racunat uvjek i napravit ekipu da to uvjek mozes zakrpit i ne brani mi pirla juventus se za scudeto nije borio odavno dok ovaj cup nije dosao.
user1599499530
Prijatelju nije pola ekipe u bolnici nemoj da se pravdamo sa tim 3 igraca iz prve postave nisu tu max .a na to moras uvjek racunat i imat adekvatne zamjene.
vence
Chiesu vadi zato da bi imao ko igrati.. igraju svaka 3 dana, jbte pa nije robot.. ja od setnje treci dan odmorim. Arthur je 70% vremena povrijedjen otkako je dosao. a to ovaj nije spreman onaj nije.. rizikuje pred Porto- valjda on zna i njegpva ekipa koliko je ko spreman. Ako uzmes egomanijaka Ronalda Pirlo pravo cuda s ovim sastavom. Boča pola Veroninih igraca sredine terena bi mohli igrati u danadnjem Juventusu. Berna igra tu, jer ga proba oziviti kao igraca i zadnjih par utakmica i pokazuje nesto. Kulusevski igra jer nema ko drugi
Kenotala
Druze procitaj sta sam napisao...Morata nije spreman ali je igrao jer nema druge opcije, jos uvijek ima zdravstvenih problema. Cuadrado bio out do ove tekme. Ronaldo bi out zbog korone, Dyabal out zbog povreda i korone. Deligt out zbog korone i povreda. Bonuci out zbog povrede. Mckenie out zbog povrede. Chielini out zbog povrede. Sandro put zbog povrede. Arthur out zbog povrede, vratio se na svoju odgovornost. Ramsey out zbog povrede. Demiral out zbog povrede. Chiesa out zbog povrede....vjerovatno sam nekog zaboravio. Pa covjek imao jednog stopera i jednog napadaca na raspolaganju u odredjenom momentu. Nije povezao 2 tekme sa istim igracima na raspolaganju a pricas o nekoj analizi. Kazes 20 godina navijas za Juve, e pa vrlo si objektivan i razuman za svoje godine druze.
user1599499530
Sve ja to znam i druge ekipe imaju iste i cak gore probleme. Te sve igrace sto si nabrojao oni jesu bili povredeni al ne u isto vrijeme i uvjek je se mogla napravit solidna ekipa da pobjede svakoga bar u Italijanskoj ligi .Meni je Pirlo bio drag uvjek kao igrac i gledao sam ga dok je igrao za Juve jer imam dovoljno godina ali po meni nije jos spreman da vodi tako velik klub.To je moje misljenje i ja te ne tjeram da se slozis .
user1599499530
I jos da kazem taj isti Pirlo ti je saltao ekipu i kad su kompletni bili ne samo igrace sto je mijenjao nego cak i pozicije na kojim igraju nesto kao inprovizira to radi na treningu, pripremama a ne u ligaskim utakmicama.
Kenotala
Ti imas svoje misljenje vezano za Pirla i to je normalno, imas pravo da mislis sta zelis naravno. Pricamo o argumentima koji su za ili protiv tog misljenja. Mozda bi bilo bolje stanje da su imali kakve takve pripreme, novi trener(neiskusan) novi igraci u klubu...uz desavanja sa koronom i povredama trenutni rezultati i nisu toliko losi. Druga stvar je to sto su visoka ocekivanja od ekipe ali previse je stvari koje treba uzeti u obzir. Koja ekipa je imala te gore/vece probleme od navedenih a da ima bolje rezultate od Juventusa?
user1599499530
Eto ti Milan da ne idem daleko bolje je plasiran od juventusa a 2 puta vece probleme ima da ne nabrajam sad...recimo danas igra bez 6-7 igraca ..
Kenotala
Druze ti pricas o jednoj tekmi Milana, a tema je sezona 2020/21. Da se ne vracam na isto po 10. put, ocito je da nemas realan pogled na situaciju. Tvojom logikom je 100 dva puta vece od 150, kako ces nabrojati kad nije tacno to sto si napisao.
AmarSahin
Kakav je Chiesa majstor, brzina, šut, tehnika, sve mu je perfektno.
Babuka1
Moglo bi bit nesto od njega..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.