9

Komentari (9)

Mig_Mig
Juve nece nista unaprijed platit. On je pod ugovorom i redovno prima placu na sedmicnoj osnovi. Kad pozeli da trenira neki drugi klub sam ce raskinut ugovor.
LOLLOL
Pa Juve ce radkinuti ugovor s njim wtf? Hahahah pa ne mpgu ga otpustiti i reci ostaje ti ugovor svakakvih gluposti Boze mili
vence
Bice na platnom spisku dok ne pronadje novi klub ili ne istekne ugovor..isto ko i Allegri..tek u junu mu istekao ugovor
Fele
Da nastave plaćati kako je po ugovoru, ne registruju ga kao trenera. I ukoliko u međuvremenu nađe novi posao on traži raskid, tad ćak mogu i oni odštetu tražit. Nije mtel liga :)
Mig_Mig
Pa nece raskinut! O
Hakkinen
@LOLLOL sine bolje ti je prati kriket nego nogomet vjeruj meni starkelji.
Baš što kažeš svakakvih gluposti još kada pročitah tvoj komentar....wtf????
Mig_Mig
To ti meni? Moze argument?
LOLLOL
Znaci otpustis nekog i ne moze on dobit predvidjenu odstetu po ugovoru jer se tebi vise isplati da on tehnicki ostane zaposlenik tvoje kompanije. To ne da je nebuloza nego je ilegalno
Mig_Mig
Zato se potpisuje ugovor. U njemu je sve jasno precizirano.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.