Juventus na Ajax sa ili bez Ronalda: "Pokazao je snagu, vrijeđali su ga konstantno"

Juve saznao protivnika

Juventus na Ajax sa ili bez Ronalda: "Pokazao je snagu, vrijeđali su ga konstantno"

S. Mlaćo

Juventus će u četvrtfinalu Lige prvaka odmjeriti snage sa Ajaxom. Staroj dami sigurno neće biti nimalo lako, ali svakako da je italijanski tim favorit.

U javnost već stižu prve reakcije na žrijeb. U Juventusu svakako mogu biti zadovoljni.

"Nisam ni zadovoljan, ni nezadovoljan. Biće to dvije sjajne utakmice, a Ajax ne smijemo podcijeniti. Mora biti pažljivi, oba tima su zaslužila da budu tu gdje jesu2, kazao je jedan od direktora Juventusa Pavel Nedved.

Svakako da čelnike Juventusa, te navijače najviše zabrinjava moguća kazna za Cristiana Ronalda.

"Ne plašimo se Ronaldove suspenzije. Tim gestom je pokazao snagu, a emocije moraju da ostanu na terenu. Navijači Atletika konstantno su ga vrijeđali. Ne vjerujem da će biti kažnjen", dodao je Nedved.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Posjetimo, Portugalac je odlučio "kopirati" slavlje trenera madridskog tima Diega Simeona, te je nakon postignutih golova gestikulirao kako ima velika m**a.

Iako delegat meča u izvještaju nije ništa spomenuo, Ronalda su za neprimjerenu gestikulaciju Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA), prijavili iz Atletica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Pa kad nije kaznjen propali strucnjak Simeone,zasto bi bio kaznjen najbolji fudbaler na planeti ???????
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi