Žrijeb završnice LP otišao u pravom smjeru, zna se šta priželjkuju ljubitelji fudbala

Da li ćemo konačno gledati konačni obračun?

Žrijeb završnice LP otišao u pravom smjeru, zna se šta priželjkuju ljubitelji fudbala

Danas su u Nyonu izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka, a pred nama je nekoliko izuzetno zanimljivih duela.

Ove sezone je vraćeno žrijebanje čitavog kostura, tako da je poznato i na koga će potencijalni pobjednici četvrtfinalnih duela ići u polufinalu, pa je jasno da bismo konačno mogli svjedočiti "konačnom obračunu" Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Godinama se čekao razvoj situacije u kojem bi finale Lige prvaka donijelo duel Barcelone i Real Madrida i sudar dva najbolja igrača današnjice. Ronaldo više nije u Realu, ali ove sezone bismo ga mogli vidjeti u finalu protiv svog vječitog rivala.

Barcelona je će u četvrtfinalu odmjeriti snage sa Manchester Unitedom, a ukolio eliminiše Crvene đavole u polufinalu će odmjeriti snage sa boljim iz dvomeča Liverpoola i Porta. Dakle, ne postoji šansa da se Barca i Messi prije finala susretnu sa Juventusom i Cristianom Ronaldom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juve će, u drugoj liniji žrijeba, u četvrtfinalu igrati sa Ajaxom, dok će u slučaju prolaska u polufinale odmjeriti snage sa boljim iz duela Manchester Cityja i Tottenhama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Ronaldo nije na Messijevom nivou. A vec su igrali finale lp jedan protiv drugog i Messi ga je uništio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi