12

Komentari (12)

Nista, bravo sudac! Pogodit nekog loptom u ruku i igrat namjerno rukom su potpuno dvije razlicite stvari. Juve nesmije sad na to plakat kao da to je razlog sta nisu dobili. Juve je jaci Tim i imali su 90 min da sataru francuze al jbg nisu.
Babuka1
Ne znas ti druze definiciju penala. Haj zdravo.
Ako vec tvrdis da neko nezna onda bi trebalo da ti 100% znas. Pa evo dali bi htjeo objasnit kako bi ja i svi ostali koji ne znaju znali?
Ako vec tvrdis da neko nezna onda bi trebalo da ti 100% znas. Pa evo dali bi htjeo objasnit kako bi ja i svi ostali koji ne znaju znali?
Samir55
Ipak ovo nece uticati na konacan ishod dvomeca ove dvije ekipe. Juventus ce biti apsolutni favorit i u drugoj utakmici i sigurno ce proci dalje. Ne vjerujem da je Nant sposoban da ga pobijedi.
Medo-Brundo
Faul…idemo dalje
Arnel925
Sudija je procijenio da ruka nije bila u neprirodnoj poziciji. Ništa sporno ovdje. Igrač nije išao da igra rukom.
Samosloboda.forzajuve
O cemu pricas.. nije bilo upitno igranje rukom, nego je ponistio ocigledan penal zbog faula u napadu.
BosnaH
Ako ovo nije neprirodna pozicija,sta jest onda? Ruka cista,penal cist, Ali prije Toga faul U napadu i zbog Toga nije sviran Penal
zak84
Ma nije..... Kakvi....... Da je uefalona nebi ni pregledo var..... Mamu vam mafijasku
Ecosport
Za Barcelonu večeras dva penala nisu svirana. Ovo je čist faul igrača Juventusa.
zak84
Naravno da je faul........
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.