Juventus ne želi da Arturo Vidal bude dio transfera Miralema Pjanića

Čileanac je već igrao za Staru damu

Juventus ne želi da Arturo Vidal bude dio transfera Miralema Pjanića

E. Čaušević

Prethodnih dana uveliko se špekuliše o tome da Barcelona želi dovesti Miralema Pjanića iz Juventusa.

Katalonski klub ne želi da plati obeštećenje za bh. veznjaka već im je cilj da nekoga od svojih igrača uključi u transfer. Do sada su se s time povezivali Arthur Melo, Ivan Rakitić i Arturo Vidal.

Melo je odmah kada su se špekulacije pojavile poručio da nema uopšte namjeru da ide u Juventus i da mu je cilj da što duže igra u dresu katalonskog kluba.

Prethodnih dana špekuliše se da bi Barcelona u dogovor mogla uključiti Vidala, ali čini se da je ta opcija otpala. Čileanac je nekada igrao za Juventus, a onda je na ljeto 2015. godine otišao u Bayern.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Juventusu nisu zainteresovani da ovog 32-godišnjeg veznjaka vraćaju u svoj tim, te su Barceloni poručili da pronađu neko drugo rješenje. Čini se da je sada jedina opcija Ivan Rakitić koji je jučer javno rekao da ne želi ići nigdje van Španije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi