Mundo Deportivo: Barcelona će učiniti sve da dovede Miralema Pjanića!
Foto - EPA

Prvi izbor kluba

Mundo Deportivo: Barcelona će učiniti sve da dovede Miralema Pjanića!

M. Šljivak

Miralem Pjanić velika je želja Barcelone.

Prethodnih dana se konstantno piše o transferu sjajnog bh. veznjaka, a navodno je Pjanić već pristao da potpiše četverogodišnji ugovor s katalonskim velikanom.

Juventus i Barcelona su razgovarali o razmjeni igrača, ali kako dogovor ne može da se postigne zbog Brazilca Arthura Mela, koji odbija napustiti Barcu, pregovori tapkaju u mjestu.

Međutim, Mundo Deportivo tvrdi kako će Barcelona učiniti sve kako bi dovela Pjanića ovog ljeta. Ovaj list navodi kako je 30-godišnji bh. veznjak postao priorietet broj jedan za Katalonce i da ga svim silama pokušavaju dovesti.

Čak i ako se ne postigne dogovor o razmjeni s Juventusom, Barcelona će prodajom drugih igrača pokušati da nađe novac za transfer i jednostavno nemaju namjeru da odustanu od angažovanja zvijezde Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je navodno već pristao da dođe u Barcelonu. Klub s Nou Campa također njega želi i preostalo je samo da se postigne konačan dogovor.

Osim Barcelone interes za bh. fudbalera pokazuju još PSG i Chelsea.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Jedino Barcelona može da napravi takvu glupost.Igraču koji ima 30 godina podpisat ugovor na 4 godine.To je čista sabotaža petokolonaša.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi