Juventus nudi 20 miliona funti za zvijedzu Liverpoola

Žele Christiana Bentekea

Juventus nudi 20 miliona funti za zvijedzu Liverpoola

Ekipa Juventusa želi ovog ljeta pojačati napadačke redove.

Na njihovoj meti je nekoliko fudbalera, a posljednji koji se spominje je reprezentativac Belgije Christian Benteke za kojeg su navodno već spremili i ponudu.

Ona bi prema talkSPORT radiu trebala iznositi 20 miliona funti, a Benteke bi prelaskom u redove Stare dame trebao okončati noćnu moru u Liverpoolu.

Podsjetimo da je Liverpool Bentekea kupio prošlog ljeta za čak 32,5 miliona funti, ali da on u posljednje vrijeme ne dobija previše prostora za igru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Bentekea, Juve se interesuje i za Cavanija te Girouda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi