Juventus obično dolazi autobusom u Đenovu, danas to nije bio slučaj

Morali su avionom

Juventus obično dolazi autobusom u Đenovu, danas to nije bio slučaj

E. Škorić

Nogometaši Juventusa gostuju u Đenovi, a malo je falilo da gosti zakasne na ovaj meč.

Zbog prometnih gužvi nastalih u Liguriji zbog masovnih sanacija cesta, Juventus je avionom morao da leti u Đenovu na duel 29. kola Serije A protiv Genoe.

Svega 172 kilometra je udaljenost između Torina i Đenove i Juve u ovaj grad obično dolazi klupskim autobusom, no danas su morali u Staroj dami da mijenjaju običaje i planove.

Utakmica Genoa - Juventus počinje u 21:45 i Stara dama želi pobjedu kako bi se primakla cilju i novom Scudettu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
I bolje , Italijani su uzasni vozaci - gori su cak i od nasih balkanca. Kad god vozim kroz Italiju proucim El-fatihu + gas do daske + lijeva traka , i molim samo boga da mi se auto ne raspadne do Milana
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi