Juventus igra tek večeras, a navijači već slave

Torino pravi sjajan posao za njih

Juventus igra tek večeras, a navijači već slave

Kako sada stvari stoje, italijanski šampionat bi večeras mogao biti gotovo odlučen. 

Danas se u Seriji A igraju samo dva meča, ali dva jako zanimljiva susreta koja možda mogu i odlučiti prvaka.

Lazio u ovim trenucima gostuje kod Torina, dok Juve večeras igra protiv Genove, također u gostima.

Nebesko-plavi nemaju prava na kiks, ali za njih stvari u ovim trenucima ne izgledaju dobro jer su već na samom početku susreta primili gol i gube od Torina.

Strijelac za domaće bio je Andrea Belotti s bijele tačke.

Ako bi ovaj rezultat ostao na snazi onda bi Juventus imao večeras priliku da ode na plus sedam devet kola prije kraja što bi za Lazio bilo gotovo nedostižno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zato vjerujemo kako su neki navijači Stare dame već počeli slaviti. Ipak, trebaju biti oprezni jer je u Torinu još uvijek sami početak susreta...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije