Problemi pred veliki derbi: Juventus odgodio put u Milano
Foto - EPA

Zbog slučajeva Covid-19 u timu

Problemi pred veliki derbi: Juventus odgodio put u Milano

M. Šljivak

Torinski Juventus muku muči sa koronavirusom.

Italijanski šampion je u posljednjih nekoliko dana dobio dva slučaja zaraze u svojim redovima, a pozitivni su Alex Sandro i Juan Cuadrado.

Temperaturu je jučer imao i Paulo Dybala. U klubu vlada zabrinutost da se virus proširio i zbog toga je torinski klub odlučio da odloži večerašnji put u Milano

Kompletna ekipa i stručni štab večeras su ponovo testirani. Rezultati će stići sutra ujutro, a bude li dodatnih pozitivnih slučajeva, derbi meč će se naći pod upitnikom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Derbi je zakazan za sutra na San Siru od 20:45 sati. Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a kao blagi favorit u ovom meču je Juventus.

Opkladu možete OSTAVITI OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dado178
Sad Milanu treba dat 3 boda, kao i Napoliju sto su napravili kad nisu dosli na utakmicu s Juventusom.
4 9
Penderinos
Hahah ovaj dybala ima vise covid infekcija nego li golova na svom kontu
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.