Juventus ostaje bez Lichtsteinera ranije nego što se očekivalo?

Odlazi u Marseille?

Juventus ostaje bez Lichtsteinera ranije nego što se očekivalo?

Švicarski fudbaler Stephan Lichtsteiner mogao bi napustiti ekipu Juventusa tokom januarskog prelaznog roka. 

Ovaj iskusni desni bočni fudbaler ima ugovor do kraja tekuće sezone sa ekipom Juventusa, a novi mu neće biti ponuđen. Ipak, iako se mislilo da će on trenutni ugovor ispoštovati do kraja, čini se kako bi ipak mogao otići šest mjeseci ranije.

Za njegove usluge interesuje se ekipa Marseillea koja ga već u januaru želi dovesti u svoje redove. Francuska ekipa vrši veliki pritisak na Juventus kako bi Stara dama pustila Švicarca u januaru i čini se kako će se to na kraju i desiti.

Podsjetimo, Lichtsteiner će narednog mjeseca napuniti 34. godine, a on je član Juventusa od 2011. godine kada je stigao iz Lazija. Ove sezone je odigrao 13 utakmica u Seriji A i upisao je jednu asistenciju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi