Bonucci o odlasku iz Juvea: Zbog tog odgovora se znojim više nego na utakmici

Zanimljiv komentar defanzivca

Bonucci o odlasku iz Juvea: Zbog tog odgovora se znojim više nego na utakmici

U jednom od najčudnijih transfera koje je fudbalska Evropa vidjela prošlog ljeta, Leonardno Bonucci je napustio Juventus i prešao u redove velikog rivala Milana. 

Stara dama je za taj transfer dobila 'samo' 40 miliona eura, a svi su ostali u šoku nakon što je informacija ozvaničena.

Još uvijek nije potpuno jasno zašto je Bonucci napustio Juve, ali mnogi smatraju da su razlog svađe sa trenerom Allegrijem, ali i nekim saigračima. Na jednoj dječijoj zabavi koju je Milan organizovao za najmlađe navijače povodom božićnih i novogodišnjih praznika, jedna djevojčica je upitala Bonuccija da joj odgovori zašto je napustio Juventus.

"Recimo da odgovor nije primjeren za djevojčicu. Znojim se zbog tog odgovora više nego 90 minuta na terenu. Dogodile su se neke stvari u Juventusu koje su me natjerale na tu odluku. Čim je stigao poziv Milana, nisam uopšte razmišljao. Još jednom hvala direktoru Fassoneu i Mirabelliju", rekao je Bonucci.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi