Juventus ostao bez Gonzala Higuaina

Povrijedio se na treningu

Juventus ostao bez Gonzala Higuaina

E. Čaušević

Argentinski napadač Gonzalo Higuain će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti ekipu Juventusa.

Već neko vrijeme uveliko se špekuliše da Higuain želi napustiti Jvuentus, ali i Evropu, te da mu je cilj da karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama ili Argentini.

Italijanski mediji tvrde da je Juventus dogovorio s Higuainom da ostane do kraja ove sezone, te da će nakon toga imati slobodu da sebi traži novi klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, argentinskog napadača zadesio je novi problem jer se povrijedio na današnjem treningu.

Juventus je potvrdio da je Higuain osjetio bolove u butini desne noge, te da je odmah morao na preglede. Naknadno će biti objavljeno koliko će odsustvovati s terena, ali sve su šanse da neće biti spreman za nastavak sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi