Juventus sprema promjenu trenera koju niko nije mogao ni sanjati

Nove informacije s Apenina

Juventus sprema promjenu trenera koju niko nije mogao ni sanjati

Endin Čaušević

Juventus je za vikend doživio neočekivan poraz na gostovanju kod Verone (2:1), te je ostao bez liderske pozicije.

Kiks Stare dame iskorisito je Inter koji je sinoć sa 4:2 slavio u gradskom derbiju protiv Milana, te se tako vratio na prvo mjesto Serije A. Inter ima 54 boda koliko i Juventus, dok je Lazio treći s jednim bodom manje.

Juventus je prethodnih godina dominirao na Apeninima i prvenstvo završavao već u februaru, ali čini se da bi ove sezone dominacija Stare dame mogla završiti koja traje osam sezona.

Italijanski mediji danas pišu da čelnici Juventusa nisu zadovoljni igrama ovog kluba, a sve više na udaru je trener Maurizio Sarri koji je ljetos preuzeo klupu ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Repubblica je šokirala jutros sve informacijama da bi Juventus mogao napraviti neočekivanu promjenu trenera, a umjesto Sarrija žele vratiti Maxa Allegrija koji je ljetos dobio otkaz.

Allegri je još uvijek pod ugovorom sa Starom damom, a njegov povratak svakako niko nije mogao ni sanjati. No, da li će biti išta od toga ostaje nam da vidimo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Ovo su najgori tip trenera, koji nekakvu filozofiju ganjaju, nauku od toga prave i sve na kraju iskomplikuju da i sebe zbune, umjesto da uprostis igru sto vise, nije to kvantna fizika.
0 2
Alpasinacxx
Meni je ovaj Sarri precijenjen trener.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi