6

Komentari (6)

juve10
Kakav crni Mihajlović... Opet bi paratići i Nedved krojili ekipu. Zidane ide po svom i uzima šta mu treba jer on to vodi a Alegri je već rekao da nece ako paratići ostane u Juveu
Marco_Materazzi
a zasto mijenjaju pirla, kad svi znaju da nije do njega nego sudije seru ove sezonu, ne reaguju na bacanje penalda dybale cuadrada i ostale ekipe u sesnaestercu?
juve10
Medjede jedan, u Interu će dybala svakome igraču loptu kroz uši provući. Vidi se da ne pratiš seriju a i da si sezonski navijač, možda zadnjih 5 kola si gledao jer je Intera krenulo
Marco_Materazzi
@juve10 hahahah, pa dybala jednu jedinu sezonu u karijeri dao vise od 10 golova u sezoni 17/18 i od tad ga svi navijaci djubrentusa kuju u zvijezde a i vi sami znate da od njega nema nista, odigra dobru utakmicu jednom u 10 kola.
zevs
ako dovedu mihajlovica nek se odma ugase
Edin Merlin
Hahahahhhahhahaahhhahahaah E čuj Mihajlović HAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHBAHAN
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.