Mihajlović, Allegri i Zidane glavni kandidati za klupu Juventusa

Stara dama mijenja Pirla

Mihajlović, Allegri i Zidane glavni kandidati za klupu Juventusa

E. Škorić

Juventus bi vrlo lako mogao u potragu za novim trenerom, jer je sve izvjesnije da Andrea Pirlo neće ostati.

Očajna sezona za Juventus nije gotova i još uvijek je upitno hoće li Stara dama izboriti grupnu fazu Lige prvaka. Nakon nedjeljnog 3:0 poraza na vlastitom terenu od Milana, stvari su se uveliko pogoršale i zakomplikovale.

Zbog toga bi Pirlo vrlo brzo mogao postati bivši, a mediji u Italiji već uveliko pišu o mogućem nasljedniku bivšeg veznjaka Intera, Milana i Juventusa.

Gazzetta dello Sport smatra da su glavni kandidati za trenera Juventusa Zinedine Zidane, Siniša Mihajlović i Massimiliano Allegri, koji je ostavio traga već vodeći Staru damu.

Zidane je osvajao razne trofeje s Realom i mogao bi nakon Madriđana, preuzeti još jedan klub u kojem se proslavio kao igrač. Iako je igrao za Inter, Mihajlović koji sada vodi Bolognu, vrlo lako može da postane nasljednik Pirla.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Uprava Juventusa već kontaktirala Mihajlovića i s njim je obavljen razgovor, a pored njega, Zidanea i Allegrija, neki mediji vjeruju da su Simone Inzaghi i Gennaro Gattuso također kandidati.

Inzaghi radi dobar posao u Laziju, a Gattuso kao trener Napolija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
a zasto mijenjaju pirla, kad svi znaju da nije do njega nego sudije seru ove sezonu, ne reaguju na bacanje penalda dybale cuadrada i ostale ekipe u sesnaestercu?
2 5
Edin Merlin
Hahahahhhahhahaahhhahahaah E čuj Mihajlović HAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHBAHAN
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi