Juventus u derbiju protiv Intera bez Dybale

Argentinac pauzira 15-ak dana

Juventus u derbiju protiv Intera bez Dybale

E. Škorić

Juventus će u veliki derbi s Interom ući oslabljen, budući da se povrijedio Paulo Dybala.

Argentinac propušta Juventusovo gostovanje na Meazzi, budući da se povrijedio u duelu sa Sassuolom u nedjelju navečer, kada je njegov tim slavio s 3:1.

Dybala će pauzirati najm,anje 15 dana, pa će propustiti i duel italijanskog Superkupa protiv Napolija koji je na programu 20. januara, ali i domaći meč u prvenstvu protiv Bologne. Trebao bi se vratiti krajem mjeseca u susretu protiv Sampdorije.

Juventus je prvi put ove sezone vezao tri pobjede zaredom u Serie A, popevši se na četvrto mjesto na tabeli sa sedam bodova zaostatka za liderom Milanom, ali ima i utakmicu manje od Rossonera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dobra vijest za trenera Pirla je barem ta što su McKennie i Chiesa dobro, odnosno nisu povrijeđeni iako se smatralo da bi i on mogli na pauzu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi