Miralem Pjanić se oglasio na Instagramu nakon što je odradio dodatne preglede

Čini se da je samo lakše povrijeđen

Miralem Pjanić se oglasio na Instagramu nakon što je odradio dodatne preglede

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa su za vikend igrali u gostima protiv Leccea i remizirali sa 1:1 u meču 9. kola Serije A.

Stara dama je osvojila samo bod na gostovanju kod Leccea iako se očekivala lagana pobjeda. Da stvari budu gore za Maurizija Sarrija na ovom meču se povrijedio Miralem Pjanić koji je ove sezone jedan od najboljih igrača Juventusa.

Pjanić je nakon jednog duela s igračem Leccea odmah zatražio izmjenu i vidjelo se da ne može nastaviti meč. Mnogi su se pribojavali da se radi o nekoj ozbiljnoj povredi što bi bio veliki udarac za Juve.

Međutim, bh. veznjak se danas oglasio na Instagramu i poručio je da je sve u redu što sigurno može radovati navijače Juventusa. Pjanić je sliku objavio nakon detaljnih pregleda.

Ipak, teško da će Pjanić biti spreman za meč protiv Genove koji je na rasporedu u srijedu, ali bi mogao biti u konkurenciji za gradski derbi protiv Torina koji se igra za vikend.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, ono što je bitno jeste da Pjanić neće morati na dužu pauzu, a to može radovati i selektora bh. selekcije Roberta Prosinečkog pred utakmice protiv Italije i Lihtenštajna.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
brz oporavak majstore
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije