7

Komentari (7)

zvjezdan10
Pravila? Gdje to piše u pravilima Serie A da se ne smiju timovi takmičiti van okvira Uefe i da je kazna za to izbacivanje iz lige. Puca mi k za juventus ali su smorili više i ovi sa plakanjem, da imaju nekog osnova oni bi ih kaznili odma čim su potpisali ugovor sa superligom, i to ne samo njih nego sve ostale učesnike a ne da ih mole tu 2 mjeseca da istupe jer kao ima neko pravilo, ima ako ste ga u medjuvremenu dodali.
user1604593678
Treba imat talenat da budes glup fkt ?
zvjezdan10
U tom slučaju si jako talentovan.
Marco_Materazzi
izbaciti mafijase jednom zauvijek iz Serie A!!! merda djubrentus!
Handofsibir
I vi ste tu. Nigdje jos zvanicno da ste istupili, isto kao i Engleze. U javnosti se plasira jedno ali na papiru je drugo. Valja penale placati
Juventini
Ti bi da lakse moze nekad tvoj tim da postane prvak,a i bez JUUUUVEEEEA, VRLO RIJETKO I TESKO bio Jesi cuo za BEITAR TIKVA???
Marco_Materazzi
@Juventini znam da ste vi navijaci djubrentusa vecinom zemljoradnici, ali ako hoces nesto komentarisati, idi nauci prvo slova, jer ovako te ni bog ne moze razumjeti sta si htio da kazes.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.