16

Komentari (16)

Bhf111
Na njegovom mjestu ne bi maknuo iz Rome osim ako oni hoce da ga prodaju. Tu je legenda ima.dobru platu dobae ugovor i ici u rivalski klub je obicna glupist
SilaNebeska
Jed tebi iz fotelje A kad stavis pred sebe ponudu da dobijes vecu platu i puuuno vecu sansu ds osvojis serie A onda ne vjerujem da bi tako razmosljao Pusti legenda navijaci emocije toga u fudbalu vise nema Ostaje samo zarada i trofeji samo to se broji
Laola
S druge strane dragi Džeko ja ne znam kako mozes i razmisljati da ides u lopovski klub
sslazio
Svake godine istu pricu prosipate. Nema ko ga nije trazio a zavrsio u Wolfsburgu, Sitiju i Romi... Nem sta, pravi klubovi sve. Ali ne mogu da vjerujem da se Bosnjo pali na ovo jos uvijek. Lik ostaje u Romi do kraja karijere.
Laola
Hoces da kazes da nisu pravi klubovi ? Realno i ja mislim nije lud da ide u Juventus i bude rezerva, a u Romi ga vole. Pare mu nisu prioretet
Hare
Upravu si, u Romi ima status legende, da mu je do para, otišao bi u Kinu ili MLS
JointUnion87
Eh eto, Lazio je klub u p.m., hahaha
Laola
Ma zaradio je on para za dva zivota, u Romi legenda mislim da ce tu zavrsiti karijeru.
sslazio
Nije to fazon. Dovoljno je reci da je tu najduze vremena proveo a samo u Romi nije nista osvojio. Ovdje je rijec o tome da smaraju svake godine. Dortmund, Bajern, Inter, Juventus, Celzi... Nema ko ga ko fol nije trazio. I opet sad se isto ponavlja. Pratim italijansku ligu i svako ko to i malo vise gleda, zna da ce ostat do kraja karijere u Romi. Iako bi i on volio nesto uzet u Italiji, sad je kasno za to.
Laola
Druže ne smaraju ovi nego svjetski mediji i to je normalno. Svugdje u svijetu špekulacije, transferi, ovaj dolazi, odlazi samo kod nas se to zove smaranje valjda, a svugdje je to normalno.
struja
Pa i jeste za starije dame DZekuu
Famoza
@Laola ako ode Dybala otvorio bi se njemu prostor, zna Pirlo ko je Dzekson
Laola
Ma realno nije lud **** ga se pare mu nisu prioritet, zaradio je za dva zivota svi ga vole u Romi i sada da ode u Juventus da sjedi. A ovi neće dati Dybalu garant nigdje.
Laola
Ma ostaje Džekson u Romi i tu karijeru završava nije lud da u ovim godinama bude rezerva nekim fudbalerima, ne treba mu to.
Kadic2222
Džekson je u godinama, dobro bi bilo da ima i trofej Serie A,a nije isključeno da bi dogodine išao dalje i u Ligi Prvaka.Mislim da bi bolje bilo manju minutazu da ima u Juventusu,mada ne vidim ko je to u boljoj formi.Raspali Higuain nije sigurno,Ronaldo može na krilo,Dybala ide...
DamirT
Bio bi Dzeko starter sigurno.Nemaju napadaca jer Higuain odlazi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.