Juventus želi Assou-Ekottoa

Stara dama traži pojačanja

Juventus želi Assou-Ekottoa

Novi šampion Italije, ekipa Juventusa u ljetnom prelaznom roku raspolagati će značajnim sredstvima te će svakako tragati za kvalitetnim pojačanjima. Jedno od takvih pojačanja bi mogao biti igrač Tottenhama, Benoit Assou-Ekotto.

Smatra se da je Kamerunac otvoren za napuštanje White Hart Lanea ukoliko dođe ponuda kluba koji sigurno nastupa u Ligi prvaka iduće sezone. Juventus je jedan od takvih klubova te su oni već u pripravnosti i nadaju se da Tottenham neće izboriti nastupe u Ligi prvaka.

 

Tottenham nije u najboljoj situaciji te je poznato da njihovi nastupi u Ligi prvaka uveliko zavise od ishoda finalnog duela između Bayerna i Chelseaja 25. maja na Allianz Areni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Assou-Ekotto je 2006. godine stigao u Tottenham iz Lensa, a prema nekim špekulacijama Juventus je spreman da za ovog sjajnog igrača ponudi osam miliona funti. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.