6

Komentari (6)

BosanskaSvedska
Da ode na tiktok malo Pogba!
Vinnie_Jones
Ni prvi ni posljednji put da dokazu da se igraci djubrentusa dopinguju. Sjetimo se samo finala lige prvaka 1996 protiv Ajaxa. Pola ekipe djubrentusa pozitivno na doping. Cak su isli sa Ajaxom i na sud i glavni doktor djubrentusa je zavrsio 22 mjeseca u zatvoru.
juve10
Veze ovo nema s Juventusom, ne lupetaj gluposti bgt. Da je slušao Juventus, ovo se ne bi desilo. Druga stvar tvojih komentara su predrasude s klixa i nekih srpskih tabloida, zadruga pa se dojiš tim informacijama kao utjeha da se Juve opet zaleti i 10 puta za redom ne uzme scudetto
Vinnie_Jones
Hahahaha nemoj da si smijesan. Klub koji je kroz cijelu historiju sklon svim mogucim malverzacijama. Ako meni ne vjerujes ukucas samo na google juve ajax ucl finale doping scandal i lijepo procitas kako je juve kaznjen zbog 7 igraca koji su pozitivni na doping posle finala lige prvaka, medju kojima su del piero ravanelli conte tacchinardi glavni igraci u tadasnjoj ekipi. Tad su se izvukli da im ne oduzmi trofej al je konacno sve doslo na naplatu 2006. Svako 10 godina od svih klubova u evropi samo se juve optuzuje za malverzacije? Slucajno jel da? Vi navijaci djubrentusa ste najsmjesniji kao i vas klub koji serie a dopingovan i bez sudija ne moze osvojit. Od dvije titule u evropi jednu ste osvojili golom iz penala a drugu dopingovani u finalu sto dovoljno govori kakvi ste luzeri.
juve10
Opet bih napisao isti komentar kao i prethodni. Patnja, ljubomora, zavist....
Vinnie_Jones
Hahahaaha da navijam za lecce razumio bih te, imate par trofeja al ovako juvetu se samo mogu nasmijati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.