Kad bi se ovako golovi davali, Kolašinac bi bio najbolji

Ne može to baš tako

Kad bi se ovako golovi davali, Kolašinac bi bio najbolji

Fudbaleri Manchester Cityja i Arsenala u ovim trenucima igraju meč 11. kola engleskog Premiershipa. 

Trenutni rezultat je 2:1 za Građane, a navijači na Etihad stadionu mogli su vidjeti veoma zanimljiv detalj sredinom drugog dijela meča.

Naime, pri vodstvu Cityja od 2:0 Arsenal je imao solidnu priliku, ali je udarac Iwobija uz malo problema zaustavio golman Ederson. Ipak, Ramsey se nije pomirio s tim pa je odlučio da unese golmana protivnika u gol, a sudac je naravno svirao faul. 

Da se golovi postižu samo na snagu, Kolašinac bi vjerovatno bio najbolji igrač na svijetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi