Kad nužda natjera: Fudbaler Arsenala trčao u toalet usred utakmice
(Foto: EPA)

Monreal u nezavidnoj situaciji

Kad nužda natjera: Fudbaler Arsenala trčao u toalet usred utakmice

M. Šljivak

Zanimljiva scena desila se sinoć na meču Evropske lige između Napolija i Arsenala.

Defanzivac londonskog tima Nacho Monreal je u jednom trenutku nestao sa terena stadiona San Paolo, a mnogi su se pitali šta se desilo sa njim.

Razlog njegovog izostanka je sasvim jednostavan. Španski fudbaler je hitno morao na toalet i doslovno je preskakao reklame kako bi što prije stigao u svlačionicu.

Naravno, nakon što su saznali šta se desilo sa iskusnim defanzivcem, navijači su na društvenim mrežama ostavili veliki broj smiješnih i zabavnih komentara.

"Nacho Monreal je otišao da k... usred meča", napisao je jedan od navijača, dok je drugi dodao:

"Nadam se da je barem oprao ruke".

Zaista interesantna situacija zadesila je fudbalera Arsenala, ali nije on jedini kojem se ovakva stvar desila i u prošlosti smo često znali vidjeti slične situacije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Treba svakako istaći da je Arsenal slavio na San Paolu. Topnici su pobijedili Napoli sa 0:1 pogotkom Alexandrea Lacazettea.

Tako je londonski tim samo potvrdio plasman u polufinale. Prvi meč su također dobili i to sa 2:0, a u polufinalu ih čeka duel protiv španske Valencije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi