Mertens: Arsenal uopšte nije bolji od nas

Ne može se pomiriti s porazom

Mertens: Arsenal uopšte nije bolji od nas

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala plasirali su se u polufinale Evropske lige nakon što su u dvomeču bili bolji od Napolija.

Arsenal je u četvrtfinalu u dvije utakmice sa ukupnih 3:0 savladao Napoli i lakše nego što se očekivalo došao do polufinala. Topnici su večeras kao gosti s 1:0 pobijedili u Napulju iako je Napoli dominirao skoro svih 90 minuta.

Nakon utakmice napadač italijanskog tima Dries Mertens bio je vidno razočaran što njegov klub nije prošao dalje. Belgijanac je poručio da Arsenal uopšte nije bolji od Napolija.

"Prvih deset ili petnaest minuta smo imali šanse i da smo dali gol sve bi se promijenilo. Primili smo gol koji nas je uzdrmao, ali smo u svlačionici rekli da vjerujemo u nas i da Arsenal nije toliko dobar. Nemaju kvalitet bolji od nas i sve smo realno upropastili u prvoj utakmici. Arsenal je to iskoristio i to je to", rekao je Mertens.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Natrpali bam ljudi mrezu a nisu bolji. Uzmi malo plakati.
3 0
mer12
dali ste vi gol i to regularan samo sto je sudja odlucio da ga obrise
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi