Kad vrag odnese šalu: Mourinho pratio meč Burnleyja u Evropa ligi

U susret vrlo bitnom meču

Kad vrag odnese šalu: Mourinho pratio meč Burnleyja u Evropa ligi

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho najozbiljnije je shvatio situaciju u kojoj se trenutno nalazi.

Nakon dva uzastopna poraza u Premiershipu, Mourinhu se ozbiljno trese stolica, a presudna bi mogla biti naredna utakmica protiv Burnleya.

Engleski mediji su objavili kako će Posebni dobiti otkaz ukoliko izgubiti na gostovanju protiv Burnleyja, ali on je odlučio da ništa ne prepusti slučaju pred ovaj susret.

Upravo zbog toga Mourinho je sinoć boravio na Turf Mooreu tokom revanš susreta posljednjeg kola kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Evropa lige u kojem je Burnley igrao protiv Olympiakosa.

Rezultat je na kraju bio 1:1 te je Burnley ispao iz Evropa lige, a Mourinha su kamere u nekoliko navrata 'uhvatile' na tribinama. Posebni je izašao nekoliko minuta prije kraja meča, a da li je vidio šta je htio, ostaje nam da saznamo u nedjelju poslijepodne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi