"Kada bih zaboravio svoj ritual u svlačionici onda bi mi Ronaldo prišao i rekao da kažem Bismillah"

Ozil otkrio zanimljivu anegdotu iz Real Madrida

"Kada bih zaboravio svoj ritual u svlačionici onda bi mi Ronaldo prišao i rekao da kažem Bismillah"

E. Čaušević

Mesut Ozil je mnogo puta pokazao da mu je vjera na prvom mjestu u životu.

Njemački fudbaler je oduševio mnogo puta svojim postupcima i borbom za prava muslimana širom svijeta. Ozil je otkrio da mu je vjera uvijek bila na prvom mjestu, te da jednostavno nema ništa važnije od toga.

Ozil prije svake utakmice ima zanimljiv ritual, a to je da kaže "Bismillah" u svlačionici pred izlazak na teren. Nijemac je priznao da mu se znalo dešavati da to zaboravi dok je bio u Real Madridu, ali tu je bio Cristiano Ronaldo koji bi ga podsjetio na to.

Veznjak Arsenala se u intervjuu za engleske medije prisjetio vremena dok je igrao za Real Madrid, te je otkrio da je ostao u veoma dobrim odnosima s Ronaldom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ronaldo je pravi prijatelj. Imam taj neki ritual da pred izlazak iz svlačionice svaki put kažem 'Bismillah' i to su nekako svi znali. Dešavalo mi se da to zaboravim, a onda bi Ronaldo došao do mene i rekao mi 'Mesute, zaboravio si reći Bismillah'. Jednostavno je on takav čovjek da nađe uvijek način da vas oduševi", izjavio je Ozil.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Tebi vise ni bismillah ne moze pomoc koliko si los igrac posto. Smece koje konstantno prica o vjeri, a nije htio igrat dok mu nisu ponudili 350,000 funti tjedno. Mnogo je takvih parazita poput Mesuta koji na taj nacin zele skrenut paznju s nekih drugih stvari pogotovo tvoje karijere i tvojih losih igara. Ne bi mi igro u Gosku, a kamoli u Arsenalu
0 21
GigantMostarski
Terori se uvrijedili :D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti