Zidane ponovo o Baleu: Želite da imamo problem s njim, ali nemamo

Trener Real Madrida

Zidane ponovo o Baleu: Želite da imamo problem s njim, ali nemamo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane govorio je nakon današnje pobjede protiv Osasune ponovo o Garethu Baleu.

Zidane je prosto primoran u proteklim mjesecim a stalno pričati o Baleu i demantirati medijske navode da će napustiti Real Madrida a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

Bale je iz igre izašao u drugom poluvremenu, a novinari su odmah pokušali izvršiti pritisak na Zidanea kako bi ovaj eventualno rekao kako nije zadovoljan s njim.

Ipak, desilo se baš suprostno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želite da mi imamo problem sa Baleom, ali nemamo ga. Ako Bale ne postigne gol, naravno da nije sretan. Morat će bolje da se potrudi kada je to u pitanju. Ali, sretan sam jer je asistirao", kaže Zidane.

Inače, Kraljevi su danas porazili Osasunu sa 4:1 i na taj način se učvrstili na liderskoj poziciji La Lige.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Novinari mogu bit naporni ko niko, iznerviraju te kazes svasta il napisu ono sto nisi rekao. Zanimanje puno olosa i propaliteta!!!
3 0
Maestro
Nemate problem vidi se sve cvate u svlačionici čovjek ne želi da odgleda utakmicu do kraja nego napusti stadion nakon 80 minuta i to gleda samo što po ugovoru mora bit
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi