9

Komentari (9)

Evo dosao je Luis Ibanez u Zrinjski i titula za ovu godinu garantovano ide u ruke Zrinjskom, jadni Ibanez ne zna gdje je dosao i na kakvim ce terenima igrati, mora da je Zrinjski skuhao i prevario Ibaneza na kartu Katolicanstva i Medjugorja, znam sigurno da je ta karta svakako igrala glavnu ulogu.
BijeliBrijeg
Na tu je kartu dobio i Jakovljevića, Kadušića, Pezera, Govedaricu, Mandića i mnoge druge muslimane i pravoslavce koji su igrali u i još uvijek igraju u Zrinjskom. Aristotel je jednom rekao "progovori da vidim koliko si pametan", a tebi bi bolje bilo da nisi progovorio.
Mirko
Papak ,zar misliš da je Ibanez derle od 18 godina.Covjek ima obitelj ,ženu i djecu a ima i menadžera koji mu je sređivao milionske ugovore.On sigurno nije došao nepromišljeno , bit je da oživi karijeru j prije mirovine ostvari još jedan transfer i ti je to.A to gdje je došao pitaj igrače koji su došli u Zrinju iz Hrvatske,Srbije ,iz Bosne ,pa ako je tako lose zašto se uvijek vraćaju a neki su odlučili da ostanu živjeti ovdje.Mora da im je bilo lose!?
VelezMostar
Ja lično poznajem dosta igrača zrinjskog. I sjedim sa njima i pijem i pusim shishu, i znaš šta kažu- doš'o pare uzet i brisat. To kažu oni koji su došli iz nekih manjih klubova ovamo. Niti vole Ultrase, niti Vole Mostar zbog kluba i svaki ima selfie na starom mostu i ni jedan nema selfie iz mepasa. Zar stvarno misliš da su tu samo zbog kluba? Varaš se :)
Danko77
Valjda ce se slikat na starom mostu ako ie u Mostaru nece valjda na Ajfelovom tornju. Igraju za Zrinjski i slikaju se na starom.Super.
VelezMostar
naravno da je super al ne možeš reći da ostaju zbog zrinjskog u kojem prestanu igrati
Danko77
Nisam ja to ni rekao nema tu ljubavi kad se igralo iz ljubavi prema klubu to je bio posao i amaterizam. Pa dosta velikih igraca igralo je u malim klubovima.Od ljubavi se ne zivi.Ako ce davat 100 posto na terenu.Zavrsena prica.Mislis da Icardi voli PSZ ili Ibrahimovic LA G. Mos mislit.
AnijakManjo
Eto Brandao igra sto voli Velez itd... Pa svakom igracu je cilj da se ispali odavde. Igro on u Zelji, Sarajvu il Zrinjskom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.