Kada će Luis Ibanez debitovati za HŠK Zrinjski?

Najveće pojačanje u historiji

Kada će Luis Ibanez debitovati za HŠK Zrinjski?

Luis Ibanez je i zvanično novi fudbaler Zrinjskog. 

Dobro poznati Argentinac je došao kao slobodan igrač i predstavlja najveće pojačanje u historiji mostarskog kluba.

Ranije tokom karijere je nastupao za Dinamo Zagreb i Crvenu zvezdu, a posljednji klub prije Zrinjskog bio mu je Trabzonspor.

On je u Mostar došao prije tri dana, danas je zvanično predstavljen, a mnogi se pitaju kada ćemo dočekati njegov debi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ljudi iz kluba su na press konferenciji potvrdili kako ga sigurno na terenu nećemo gledati u naredna dva kola Premijer lige zbog rješavanja papirologije. To znači da propušta duele protiv Čelika ovog vikenda i protiv Slobode sredinom sljedeće sedmice, a trebao bi biti spreman ili za duel protiv Širokog Brijega za 10-ak dana ili za susret sa Sarajevom u 12. kolu.

Ibanez je u novom klubu izabrao dres sa brojem 28.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Evo dosao je Luis Ibanez u Zrinjski i titula za ovu godinu garantovano ide u ruke Zrinjskom, jadni Ibanez ne zna gdje je dosao i na kakvim ce terenima igrati, mora da je Zrinjski skuhao i prevario Ibaneza na kartu Katolicanstva i Medjugorja, znam sigurno da je ta karta svakako igrala glavnu ulogu.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi