8

Komentari (8)

Grohot
prsani iz medjugorja napadaju malu djecu u dvoristu osnovne skole.....a ugasite se ratni zlocinci jb vam hico terma i pakicu smrdljivu
hRASNICArULES
Razvalit ce ih Zrinjski
Ljacmu1
Nije to još derbi. Možda bude za koju godinu. Sada je to dvoboj vrha i začelja. Derbije Zrinski igra sa Sarajevom i Željom. Ovo je kao da kažeš da je Real-Leganes derbi.
Kupi_Lee
Pa i ne može biti koliko Čović miliona KM svake godine upumpava u svoj politički projekat zvani HŠK Zrinjski. Samo pazite se onog dana kada česma presuši. Tada više neće biti tog političkog projekta pa ćete se okrenuti Hajduku i Dinamu.
Ljacmu1
Pa, Čović je veležovac. Sam je rekao. Sumnjam da je to njegov projekt. Ako misliš na Aluminij, tako ste govorili i 2011 i masu puta pa sve je po Zrinski i dalje bilo u redu.
nemozetako
Nije ni sa Zeljom to derbi. To je derbi sa Sirokim i Radnikom, ipak su oninti koji nas predstavljaju u Evropi ove godine. Sa zeljeznicarom mozda nekad narednih sezone
Zenicanin
Mirko
Ma niđe veze .stolica 9000 ali može stati 15000 komotno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.