Kada neće niko, navijači NK Čelik će prenositi utakmicu svog tima!

Uvijek uz voljeni klub

Kada neće niko, navijači NK Čelik će prenositi utakmicu svog tima!

NK Čelik danas na svom Bilinom polju igra utakmicu 6. kola Premijer lige BiH protiv Tuzla Cityja.

Zeničani su odlično otvorili sezonu što je izazvalo euforiju među navijačima. Uslijedio je međutim poraz od Željezničara, pa remi sa Zvijezdom 09, ali navijači Čelika su i dalje uz svoj klub i vjeruju da ova sezona može biti odlična.

Svi kojima je Čelik u srcu žele pratiti svoj tim na svakoj utakmici, bilo da je to sa tribina ili na TV prijemnicima.

Ipak, mnogi navijači zeničkog premijerligaša su se razočarali kada su saznali da nema TV prenosa današnje utakmice sa Tuzla Cityjem.

Kako niko ne prenosi utakmicu, odlučili su to učiniti sami navijači.

Naime, na FB stranici Navijači/Simpatizeri NK Čelik Zenica jučer je objavljeno sljedeće: "Stranica Navijači/Simpatizeri NK Čelik Zenica radiće live sa naše stranice, utakmice našeg Čelika protiv Tuzla Cityja!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu su navijači Čelika putem ove stranice apelovali na sve koji mogu pomoći u nabavci opreme kako bi prenos sa Bilinog polja bio što kvalitetniji.

Čini se da će i oni navijači Čelika koji ne mogu stići na stadion imati gdje gledati današnju utakmicu svog tima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kova_345
To je mafija bh telekoma i moje tv a ljudi koji imaju Telemach a dijaspora kako ce oni gledati a i arena se nasla tu prenose neke glupe meceve Zelju i Sarajevo ni jedno kolo ne prenose a zato Borac 10 kola a Celika jedva 2 puta.Pa ti trazi po internetu prijenos pa ono koci pa nema tona pa kasni za 2 minute.Stvarno je dosta uvedite neki kanal gdje ce se sve prenositi i rijeseno
21 1
nightcry
Arena prenosi isključivo tekme u kojim igraju klubovi iz RS-a i "Herceg-Bosne", kako u premijer ligi tako i dok se igrala "evropa" ! Medijski monopol sa nacionalističkom pozadinom je u BiH prisutan od rata na ovamo, a kablovski operateri iz Slovenije su rada mušterija, a mi koji plačamo smo ovce koje nikako da se organizuju u neku potrošačku NGO i da se tome stane ukraj - u Hrvatskoj se Sport Klub i Arena mogu emitovati samo iz hrvatskih studija,registrovanih u HR, sa hrvatskim urednicima i novinarima !!! Da ne spominjemo kako se bh. firme mogu reklamirati na ove dvije TV kuće, ali pri tom moraju plačati mnogo više novca kroz porez i međunarodne dađbine Srbiji, jer ni Arena ni Sport Klub nemaju svoje firme u BiH !
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi