16

Komentari (16)

user1574859714
Pa razlika je velika.Lewandovski kaze da je ove sezone zasluzio zlatnu loptu, dok Ronaldo sebe dize u nebesa i bahato kaze da je najbolji svih vremena.Sto naravno nije tacno.
cccccc
Stvar je u tome što je Lewandovski upravu dok Ronaldo nije upravu kada za sebe kaže da je najbolji igrač ikada. Zato će Ronaldo opet biti popljuvan kada izjavi nešto slično dok Levandovskog niko neće pljuvati čak i da svaki dan izjavljuje da je zaslužio ZL. Ronaldo je bio dobar kada je igrao u Realu sa Modrićem, Kroosom, Baleom, Marcelom, Ramosom, Benzemom itd, osvojili 3 zaredom LP, a Ronaldo davao po 15,16,17 golova, a sada u juventusu bez tih suigrača ne može da prođe ni osminufinala, a u ligi prvaka daje po 4-5 golova. Ronaldo može biti najbolji jedino kada je okružen sa po 6-7 vrhunskih suigrača
Bakac
cccccc
Bakac, izvinjavam se druže ako sam te uvrijedio zbog igrača koji je u 8 godina igranja u Juventusu i Unitedu osvojio samo 1 ligu prvaka, samo jednom bio najbolji strijelac lige i lige prvaka u tim klubovima.
realno_govoreci
Zaboravio si napomenuti da je Unitedu tek gradio svoj put i usput sa onakvim Unitedom osvojio ligu prvaka. U Realu se nema sta komentsrisati jer su komentari suvisni. U Juventusu koliko igra vec ne par rekorda oborio s tim da Juventus i prije njega ima veliki problem sa ligom prvaka tako da to nista nije novo. Sigurno je najkompletni igrac u povijesti fudbala ali da je najbolji nije.
IvanKing
Pa boremi ne moze Real proci osminu finala bez njega.
cccccc
realno_govoreci, e baš mu je bilo teško sa onakvim timom Uniteda osvojiti ligu prvaka. Taj isti United bi izbacio i njega i njegov Real 2013 godine da nije bilo Cakira i onog crvenog Naniju. Zaboravio si da je Ronaldo sve to stekao igrajući uz Vidića, Ferdinanda, Evrom, Skolsom, GIgsom, Runijem, Tevezom, Nanijem, Ramosom, Pepeom, Modrićem, Iskom, Krosom, Jamesom, Benzemom, Bejlom itd itd. Da nije bio okružen igracina kakvim jeste pitanje je kako bi sve islo ali eto trebalo je da bude kako je bilo.
Jupp
Ronaldove izjave jesu bahate ali takodjer su i cinjenice.. ali ni slicne Lewinim izjavama, ovaj prica kako je najbolji fudbaler svih vremena, da mu nema niko ravan, dok je Lewa samo rekao da je zasluzio zlatnu loptu, kao sto i jeste..
cccccc
Uvijek mi je smijesno kad cujem da je Ronaldo kompletniji od Mesija. I to su uglavnom argumenti kako Ronaldo ima skok igru glavom, i daje golove i levom i desnom?! Ronalda cenim do neba, svakako je jedan od najboljih ikada, ali Mesi.. Mesi je najkopletniji igrac ikada. Covek ima najbolji dribling ikada, najkreativniji je, ima bolji pregled igre od bilo kog veznog igraca, strasan osecaj za asistenciju i pas i u punom driblingu i u sprintu. Naravno moze da gol na sve moguce nacine(osim glavom, to je retko) i jos na sve to je atleta. Neverovatno je jak, spreman, brz...
DamirS
Slažem se. Messi ima bolji prosjek golova od Ronalda, dakle po meni najbolji strijelac. Najviše asistencija u historiji fudbala. Najviše osvojenih nagrada za najboljeg playmakera, najviše ključnih pasova u historiji fudbala. Kad jedan igrač igra poziciju zadnjeg veznog (playmaker), ofanzivnog veznjaka i napadača i na svakoj poziciji je najbolji....e to se zove kompletan igrač.
realno_govoreci
@cccccc sve sto si nabrojao zaboravio si da je Messi stekao u Barceloni odrastajući uz najbolji tim u povijesti fudbala kojeg su sačinjavali Iniesta,Xavi,Ronaldinho,Eto,itd itd.Da nije bio okružen igracina kakvim jeste pitanje je kako bi sve islo ali eto trebalo je da bude kako je bilo.
IvanKing
Jak nije sigurno Messi, a i da puca desnom s 25 metara u rašlje isto ni to ne vidim, glavom isto, dribling je svakako najbolji , ide lijevo desno i prolazi kroz obranu uglavnom zbog toga što je manji igrač, kao i Dybala i Hazard, manje pomaže u obrani od Ronalda koji i čisti kornere npr, zato je puno kreativniji,ali što se tiče kompletnog igrača to je Cristiano sigurno pobjednik.
IvanKing
Zadnji vezni, da čisti lopte protivnika to još nisam vidio kod njega, al ajd.
cccccc
realno_govoreci, Zaboravio si i ti da je Ronaldo sve stekao igrajući uz Vidića, Ferdinanda, Evrom, Skolsom, GIgsom, Runijem, Tevezom, Nanijem, Ramosom, Pepeom, Modrićem, Iskom, Krosom, Jamesom, Benzemom, Bejlom itd itd. Da nije bio okružen igracina kakvim jeste pitanje je kako bi sve islo ali eto trebalo je da bude kako je bilo. Inače, Ronaldinho je otišao iz Barce 2008-e, a Etoo 2010-e. Malo se informiši...
cccccc
Ronaldovi "uspesi" u 6 sezona u Junajtedu, 2 sezone u Juventusu i prve 4 sezone u Realu tj. u 12 godina bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa itd su: Osvojio samo 1 LŠ, u tim timovima je samo dva puta bio najbolji strelac lige, samo jedna zlatna lopta, i samo jednom je bio najbolji strelac LŠ, nikad nije bio najbolji strijelac nokaut faze i nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ. U Realu sa gore pomenutim igračima je davao po 15,16,17 komada. Dakle, u 12 godina (6 Junajted, 2 Juve i prve 4 godine u Realu) Ronaldovi uspesi su: 2x najbolji strijelac lige (2007/08 i 2010/11), 1 najbolji strijelac LŠ (2008/08),, 1 zlatna lopta (2008), nikad nije bio najbolji nokaut faze LŠ, nikad nije bio najbolji asistent lige, nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ. Pazi sad ovo, Mesijevi uspesi u samo zadnje 2 sezone bez Cavija i Inieste su: 2x najbolji strijelac lige, 2x najbolji asistent lige, 1x najbolji strijelac LŠ, 1x najbolji strijelac nokaut faze LŠ, 1 zlatna lopta, Sve ono sto je Ronaldo uradio u 12 sezona bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa, taj Mesi je stigao u 2 sezone bez Cavija i Inieste. Nema smisla Mesija porediti sa Ronaldom. Takodjer vrijedi spomenuti da je bez njega pola Ronaldovih suigraca osvajalo SP ili bilo u finalu (Modrić) dok Ronaldo bez njih nikad nije mogao otići dalje od osminefinala SP, a cak je ispadao i u grupi.
AmarSahi
vV ste svi glupi. Uživajte dok igraju, obojica su najbolji na svijetu, tiktok luđaci uskoro dolaze da igraju i da mrdaju dupetom na terenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti