"Kada sam dolazio u Liverpool, morao sam koristit Google jer nisam znao ko tamo igra"

Andy Carroll "mrtav hladan" tvrdi

"Kada sam dolazio u Liverpool, morao sam koristit Google jer nisam znao ko tamo igra"

E. Škorić

Andy Carroll se ovog ljeta vratio u Newcastle, ali je nekadašnji veliki talent otočkog nogometa ispričao zanimljivu anegdotu kada je tek dolazi u Liverpool.

Carolla je Liverpool 2011. godine kupio za 35 miliona funti i tada je bio najskuplji igrač u britanskoj povijesti. Zajedno sa Luisom Suarezom je tada došao na Anfield, ali nije znao ko ga tamo čeka.

"Ne krijem, iako se time ne ponosim time, ali kada sam potpisao za Liverpool, koristio sam Google da bih vidio ko sve igra u tom klubu. Dok sam bio u helikopteru razmišljao sam: dobro, znam Gerrarda, Carraghera, ali koga još? Nisam mnogo gledao nogomet u to vrijeme, pa nisam znao", otkrio je Carroll, pa dodaje:

"U Newcastleu sam bio kod kuće, družili smo se se, najmanje smo pričali o nogometu i gledali ga. Menadžer mi je tada rekao da koristim Google i da se informišem. To sam i uradio. Izgleda loše jer su u pitanju igrači kluba kakav je Liverpool, ali nisam to uradio iz nepoštovanja", poručio je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U dresu Liverpoola je dao samo šest golova na 44 ligaške utakmice, pa je otiao u West Ham i sada se kao 30-godišnjak vratio na St. James Park.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi