"Kada sam se vratio u Juventus, Ronaldo mi je uputio vojni pozdrav!"

Demiral otkriva

"Kada sam se vratio u Juventus, Ronaldo mi je uputio vojni pozdrav!"

E. Škorić

Turski reprezentativac Merih Demiral otkrio je kako ga je vojničkim pozdravom Ronaldo dočekao u Torinu.

Dosta prašine podiglo je salutiranje turskih reprezentativaca nakon mečeva protiv Albanije i Francuske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Na taj su način turski nogometaši odali počast vojsci zbog invazije na sjever Sirije.

Njihovi vojnički pozdravi naišli su na dosta osuda, a u Italiji su tražili od klubova da se igrači iz Turske otpuste, pa je taj problem imao i defanzivac Juventusa Demirel.

Ali sada je ispričao kako mu je podršku dao Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada sam se vratio u Torino, na treningu me dočekao Ronaldo sa vojničkim pozdravom. Bio sam iznenađen, ali jako ponosan", rekao je Demirel.

Osim njega, žestoke kritike primili su i Cengiz Under, Hakan Calhanoglu, dok je Cenk Sahin otpušten iz njemačkog drugoligaša St. Paulija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije