Kada stvari krenu loše: Chelseajev talenat koji nije uspio!
Foto: Daily Mail

Josh McEachran nastupa za Brentford

Kada stvari krenu loše: Chelseajev talenat koji nije uspio!

Midhat Šljivak
Teme:

Josh McEachran je ima kojeg vjerovatno ne pamti dobar dio navijača Chelseaja.

Nekada je ovaj veznjak bio jedan od najtalentovanijih fudbalera u akademiji londonskog kluba. Čak je sa 16 godina imao i ponudu madridskog Reala da ode u ovaj klub, ali je njegova karijera otišla u posve drugom pravcu, iako je u eri Carla Ancelottija imao i nastupe za prvi tim Plavaca. Nažalost po njega, dolazak Andrea Villas-Boasa je promijenio sve i McEachran više nije imao šta tražiti na Stamford Bridgeu.

"Mislio sam da ću uspjeti u Chelseaju. Odbio sam Real Madrid i Manchester United i kada pogledam sada unazad, možda sam trebao i prihvatiti. Sve je palo u vodu kada je Carlo Ancelotti otišao. Nisam dobijao šansu kod Villas-Boasa, koji je doveo svoje igrače. Bio sam dovoljno dobar za Chelsea, imao sam samopouzdanje, ali sve je potom krenulo nizbrdo. Nisam uspio u Swanseaju, WatfordU, Vitesseu... Bilo je zaista mnogo klubova, ali to više nisam bio ja", rekao je ovaj 23-godišnji fudbaler.

On je 2015. godine napustio Chelsea i potpisao je ugovor s Brentfordom. U ovom timu se konačno ustalio, a za vikend će se vratiti na Stamford Bridge, gdje će sada biti na suprotnoj strani od nekadašnjeg tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi