Kada vidite šta je kapiten Celtica uradio u prijateljskom meču jasno je šta se sprema Sarajevu

Revanš je u srijedu

Kada vidite šta je kapiten Celtica uradio u prijateljskom meču jasno je šta se sprema Sarajevu

A. Čaušević

Revanš susret prvog pretkola Lige prvaka između Celtica i Sarajeva igra se u srijedu. 

U prvom susretu pred oko 25.000 gledoca na stadionu Asim Ferhatović Hase škotski prvak je slavio sa 1:3.

Bez obzira na prednost poslije utakmice iz Celticovog tabora su poručili da ništa nije gotovo te da tek trebaju osigurati plasman dalje.

Popularni Hoopsi su jučer odigrali prijateljski meč protiv Rennaisa, a utakmica je završena bez golova.

Fotografija koju je Celtic objavio na Twitteru duela između Scotta Browna i jednog od igrača Rennesa jasna je opomena prvotimcima bh. šampiona kakav doček ih čeka Glasgowu.

Kapiten slavnog škotskog kluba je sluteći prema fotografiji žestoko faulirao svog protivnika, a zatim mu je hladnim pogledom "poručio" da ustane jer mu nije ništa.

"Scott Brown ne igra prijateljske", opis je fotografije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je da izabranike Husrefa Musemića očekuje fizički izuzetno iscrpljujući meč obzirom da će Celtic igrati veoma agresivno i na ivici faula te će igrači Sarajeva morati biti spremni na grubu igru domaćih.

Inače, eskpedicija bh. prvaka će se put Škotske zaputiti sutra u jutarnjim satima. Meč na Celtic Parku igra se u srijedu s počekom u 20:45 po centralnoevropskom vremenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
0-3 za FKS I idemo dalje
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi