Kadeti Lokomotive bolji od vršnjaka iz Sarajeva

Međunarodni turnir "Igraj fudbal, živi život"

Kadeti Lokomotive bolji od vršnjaka iz Sarajeva

Danas je na stadionu Otoka odigran meč 3. kola grupe A Međunarodnog turnira "Igraj fudbal, živi život" između U17 selekcija Sarajeva i zagrebačke Lokomotive. Kadeti Lokomotive su bili bolji i slavili pobjedu rezultatom 2:0.

Lokomotiva je do vodstva stigla u 25. minuti autogolom Mihajla Jovaševića, da bi konačnih 2:0 postavio Gabriel Groznica u 47. minuti utakmice.

Treba istaći da je ekipa Sarajeva imala nekoliko dobrih prilika, tresao se i okvir gola Lokomotive, ali bordo tim ipak nije uspio stići barem do jednog pogotka.

Sarajevo je završilo svoj nastup na turniru "Igraj fudbal, živi život" dok će Lokomotiva kao drugoplasirana u grupi A igrati meč za treće mjesto. U finale se plasirao MTK koji je jučer savladao Sarajevo.

Grupa A, 3. kolo:

FK Sarajevo - NK Lokomotiva 0:2

Sarajevo: Šahinović, Mulaosmanović, Jovašević, Džafić, Gušo, Tabak, Šuvalija, Fetahović, Đuderija, Obuća, Erić.

Lokomotiva: Štekalo, Đopar, Gulija, Cvijanović, Franceković, Ćavar, Išlić, Beganović, Groznica, Pelko, Ardit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi