Kadeti Slobode i Čelika remizirali na Tušnju
Sloboda i Čelik podjelili bodove na Tušnju

25.kolo Premijer lige BiH za kadete

Kadeti Slobode i Čelika remizirali na Tušnju

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 25.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete na Tušnju su se sastali ekipe Slobode i Čelika. Susret je na kraju završen rezultatom 1:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije viđena pretjerano dopadljivu utakmicu, pa je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 0:0.

Gosti iz Zenice mnogo bolje otvorili su drugo poluvrijeme pa su preko Erhada Varde u 46.minuti došli do vodstva. Nakon propuštenih prilika sa obije strane domaći fudbaleri su izjednačili u 65.minuti preko Adija Alića.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao pa su stari sportski rivali podijelili bodove. Sigurno je da su ovim rezultatom zadovoljniji domaći fudbaleri, jer gosti iz Zenice su imali par izglednih prilika, ali nisu uspjeli da realizuju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi