Kadeti u odlučujućem meču poraženi od Ukrajine
Naši momci su na kraju završili kao trećeplasirani u grupi B, dok je Ukrajina završila na prvoj poziciji.

Izabranici Zorana Erbeza nisu uspjeli

Kadeti u odlučujućem meču poraženi od Ukrajine

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je upisala poraz od Ukrajine u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ukrajina je slavila na domaćem terenu protiv našeg tima sa 3:2 i na taj način zadržala prvu poziciju u grupi 2 obzirom da je ovo bio susret posljednjeg kola.

Domaći su poveli u 13. minuti kada je Sudakov postigao pogodak, da bi prednost udvostručili u 29. minuti preko istog igrača. Izabranici Zorana Erbeza se u igru vraćaju u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena golom Jusupovića.

U nastavku susreta Shuranov postiže i treći gol i to u 68. minuti, da bi konačan rezultat postavio Duraković sa penala u 74. minuti.

Svemu dodajmo da je bh. tim susret završio sa igračem manje obzirom da je Bobarić minut prije kraja zaradio crveni karton.

Ukrajina je završila prva u našoj grupi sa sedam osvojenih bodova, dok je naša reprezentacija na trećoj poziciji sa četiri boda iz tri meča.

U17 kvalifikacije za EP:

Ukrajina - BiH 3:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi