Kadeti Zrinjskog uvjerljivi protiv Tuzla Cityja
Kadeti HŠK Zrinjskog sigurnom su igrom nadigrali FK Tuzla City i prebrisali gorak okus poraza od <zvijezde 09

Kadeti mostarskog kluba lako nadigrali Tuzlake

Kadeti Zrinjskog uvjerljivi protiv Tuzla Cityja

Pomoćni teren stadiona HŠK Zrinjski bio je domaćinom utakmice 17 kola Omladinske Premijer Lige za kadete a danas su mladići koje vodi Teo Krešić s uvjerljivih 4:1 ispratili vršnjake iz Tuzla Cityja i ostali u priključku za vrh ljestvice.

Od samog početka kadeti Zrinjskog bili su konkretniji od gostiju iz Tuzle i nije im dugo trebalo da načnu mrežu Avdića. Nije bilo velike neizvjesnosti u ovom susretu a malo više koncentracije u redovima domaćih moglo je donijeti više golova u mreži gostiju ali i ovako je pobjeda Zrinjskog čista i zaslužena.

Strijelci za mlade Plemiće bili su Miličević, Bašić, Mihalj i Bošnjak, dok je pogodak utjehe za goste uspio zabiti Ahmetović.

HŠK Zrinjski: Miletić, Ivanković, Bošnjak, Šuta, Jozić, Mičeta, Miličević, Tiro, Mihalj, Bašić, Šilić ( Pehar, Vrankić, Vrljić, Musa, Dolić, Škembić)

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Tuzla City: Avdić, Redžić, Mešanović, Alibašić, Dedić, Požegić, Ahmetović, Jusić, Jusufović, Čabrić, Ibrišević ( Omerbegović, Bilalić, Mujkić, Skopljak, Mujkanović, Bećirović, Kadrić)

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi