Kadrić: Krećemo u izgradnju nove tribine

Član UO NK Bosna

Kadrić: Krećemo u izgradnju nove tribine

Samir Mlaćo

Nogometaši Bosne iz Visokog nalaze se na pripremama u Mostaru, a do tada ambiciozno rukovodstvo kluba vrijedno radi na uređenju infrastrukture stadiona.

 Planovi su veliki, a predsjednik UO tima iz Visokog Nermin Kadrić otkrio je o čemu se tačno radi.

"U narednim danima ćemo potpisati ugovore sa još nekoliko novih sponzora, s tim da smo izuzetno zadovoljni sa dosadašnjim odzivom privrednika sa naše općine. Što se tiče igračkog kadra, tu također možemo biti zadovoljni. Kao što znate, naši igrači su na pripremama u Mostaru, gdje imaju odlične uslove za rad, te se ovim putem zahvaljujem osoblju Hotela Hercegovina i FK Velež Mostar", kazao je Kadrić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U narednom periodu ćemo uraditi sanaciju glavnog terena, ali i pomoćnog terena sa umjetnom travom. Također, u planu je da krajem mjeseca marta krenemo u izgradnju nove tribine, sa svim pratećim sadržajima. Naš cilj i dalje ostaje Premijer Liga, te se nadamo da ćemo uz podršku vlasti, privrednika i navijača ovaj cilj i ispuniti", dodao je Kadrić za službenu stranicu NK Bosna Visoko. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi