Kagawa mijenja klub u finišu prelaznog roka
(Foto: EPA)

Japanac odlazi

Kagawa mijenja klub u finišu prelaznog roka

Midhat Šljivak

Posljednji dan prelaznog roka mogao bi donijeti novi transfer japanskog fudbalera Shinjija Kagawe.

Iako je u ljeto 2017. godine produžio saradnju sa Borussijom iz Dortmunda do 2020. godine, na njega Milioneri ne računaju i on bi mogao napustiti klub do kraja prelaznog roka.

Njegov novi tim trebala bi biti Sevilla. Andalužani su veoma zainteresovani za usluge japanskog fudbalera i Kagawa bi karijeru mogao nastaviti u La Ligi.

Japanac je član Borussije postao u ljeto 2010. godine. Imao je dvije godine kasnije izlet u Manchester United, ali se u dvije sezone na Old Traffordu nije naigrao.

Odlučio se potom vratiti u Dortmund, ali čini se kako je došao kraj njegovom boravku u ovom timu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi