Navijači Dortmunda oduševljeni: Stiglo najveće pojačanje!

Milioneri se pojačali u posljednji čas

Navijači Dortmunda oduševljeni: Stiglo najveće pojačanje! · Zvanično

Navijači Borussije Dortmund mogu biti vrlo zadovoljni danas.

Njihov klub je na zvaničnom Twitter profilu potvrdio kako je doveden napadač Paco Alcacer (24) iz Barcelone i to na jednogodišnju posudbu.

Također, Dortmund je dogovorio i mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone nakon kojeg bi Alcacer trebao biti član Milionera još čak četiri sezone.

"Zaista se radujem što ću uskoro zaigrati u Bundesligi. Ovo je jedna od najboljih liga na svijetu, a Borussia sa ovim fantastičnim navijačima definitivno ima nešto magično za svakog fudbalera", rekao je na predstavljanju Alcacer.

Inače, on je u Dortmundu zadužio dres sa brojem 9, a priliku za debi će imati već u petak kada njegova ekipa bude gostovala kod Hannovera u okviru 2. kola Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi