Kahn: Vidal se neće uklopiti u Bayernu
Foto: EPA

Legendarni Oliver Kahn

Kahn: Vidal se neće uklopiti u Bayernu

M. Šljivak

Legendarni golman Bayerna, Oliver Kahn, nije previše zadovoljan činjenicom da je Bayern kupio Artura Vidala.

Čileanski reprezentativac se pridružio prije nekoliko dana Bayernu, koji je za njegove usluge Juventusu isplatio 37 miliona eura.

Ipak, legendarni Oliver Kahn, smatra da se on neće uklopiti u filozofiju trenera Pepa Guardiole.

"Vidal će donijeti timu agresiju i dodati poseban mentalitet. Međutim, on se po mom mišljenju ne uklapa u fudbalsku filozofiju Pepa Guardiole", rekao je Kahn.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vidal je član Juventusa postao 2011. godine, a na 124 utakmice postigao je 35 golova. 

Prethodno je igrao za Colo Colo i Bayer iz Leverkusena, a prije odlaska u redove Stare dame, bio je blizu odlaska u Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.