Kaje se: Donnarumma se izvinjavao navijačima Milana
Foto: EPA

Nakon potpisa novog ugovora

Kaje se: Donnarumma se izvinjavao navijačima Milana

Midhat Šljivak

Nakon dugih i teških pregovora, golman Milana Gianluigi Donnarumma, odlučio je potpisati novi ugovor.

Ovaj 18-godišnji čuvar mreže je koketirao s drugim ekipama na početku prelaznog roka ti vođen poznatim menadžerom Minom Raiolom.

Ipak, nakon napornih pregovora Donnarumma je jučer potpisao novi ugovor s klubom i to do ljeta 2021. godine,  a nakon što je produžio saradnju, mladi golman je istakao kako nikad nije želio otići.

"Sretan sam i ponosan što sam ostao u Milanu. Ovdje sam odrastao i nikad nisam imao nikakve sumnje oko moje budućnosti. Želim se ipak izviniti  navijačima i moram ponoviti da nisam imao namjeru da ih izdam. Želim im zahvaliti za ove dvije godine u kojima su mi davali veliku podršku", rekao je Donnarumma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaista zanimljive riječi mladog golmana koji je do prije nekoliko dana bio u velikoj dilemi da li ostati u klubu ili ne

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti