Kaka je sretan zbog vremena provedenog u Real Madridu
Foto:EPA

Nekad najbolji igrač svijeta u MLS-u

Kaka je sretan zbog vremena provedenog u Real Madridu

S. Bošković

Brazilski fudbaler Ricardo Kaka ne kaje se zbog vremena provedenog u Real Madridu, te kaže da je to bio važan period njegovog života.

Veznjak je u Real Madrid stigao za 68.5 miliona eura iz Milana 2009. godine, no zbog problema sa formom i fizičkog spremom nije se uspio nametnuti u prvom timu Reala.

Danas Kaka igra u MLS-u, za Orlando City i tvrdi da je na Santiago Bernabeu imao neka fantastična iskustva.

"Stvarno imam mnogo uspomena iz Madrida", rekao je Kaka za španske medije, te dodao:

"Uvijek gledam pozitivno na moje vrijeme provedeno u Madrid i to je bio veoma važan period u mom životu. Bio sam tamo četiri godine i preživjeo neka fantastična iskustva, profesionalna i privatna. Ako bih mjerio dobre i loše stvari u Real Madridu prevagnule bi one dobre stvari". Osvojio sam ligu, Superkup i Kup Kralja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.