Kaka smatra: Real je sposoban osvojiti Ligu prvaka ili La Ligu

Brazilac optimističan

Kaka smatra: Real je sposoban osvojiti Ligu prvaka ili La Ligu

Nekadašnji brazilski As Ricardo Kaka dao je izjavu koja trenutno zvuči vrlo čudno i mnogi sumnjaju da će se ostvariti.

Kaka je komentarisao svoj bivši klub Real Madrid i tom prilikom je rekao kako će Kraljevi ove sezone osvojiti ili La Ligu ili Ligu šampiona.

Po onome što smo vidjeli na početku sezone, Real za tako nešto nije sposoban, ali Kaka poručuje da će stvari uskoro doći na svoje.

"U Real Madridu uvijek morate da osvojite trofej. Zato je pritisak na trenetu Zidanu. Mora osvojiti La Ligu ili Ligu prvaka, to su trofeji koje navijači žele. Mislim da Real ima dobar tim i nevjerovatnog trenera, spremni su na osvajanje jednog od ovih trofeja".

Kao jednog od ključnih faktora uspjeha Reala označio je Edena Hazarda, novog igrača koji još uvijek nije pokazao ni dio svog talenta.

"On je vrlo dobar i mislim da će u Španiji imati više prostor za igru nego u Engleskoj. Čim se navikne, vidjet ćemo magiju i od Hazarda, on je jedan od ključnih faktora za uspjeh Reala", kaže Kaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madriđani su prije dva dana izgubili od PSG-a u Ligi prvaka sa visokih 3:0, a španski mediji su nakon tog meča otišli tako daleko pa su počeli nagađati da će trener Zidane uskoro biti smjenjen.

Kada je riječ o Kaki, on je član Reala bio od 2009. do 2013. godine, ali u Madridu nikada nije zablistao kao što je o činio u Milanu gdje je i osvojio Zlatnu loptu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Na kojim li si ti drogama, jarane :)
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi